18 December

 

Snö, Like or not?

 

Ohh va alla e glada för snön, jag vet inte om jag e det. Har inte riktigt kunnat vänja mig vid kyla o knutor i hagen o all annan skit. Tycker bättre om sol o värme. Men som tur e så har jag en matte som bylsar på mig en massa "kläder"  GÖTT.  Just nu e det så förbannat kallt  o blåsigt så vi får bara va ute korta stunder i omgångar för annars fryser visst vattnet i stallet men det e heeelt ok tycker jag. Mycke skönare att va inne i en torr o varm box o käka mat, yeahh. 

Jag har inte så mycket mer att förtälja idag o känner mig ganska tråkig för tillfället men jag håller också på att komma på vad jag önskar mig i julklapp, tror jag vill ha en ny "wilson" för jag pajade min andra. Om ni undrar vem/vad Wilson e  så är det min polare som matte har hängt i min box som sällskap, o i ärlighetens namn så tycker jag om honom. Jag slänger in en bild på honom.

 

See you guys, The Stallion

 

 

 

 

16 December

 

Skitarädd!

 

Jag trodde det va kört! Helt plötsligt en kväll dönar det in en hästlastbil med hästar  in på vår gård. Och ur den kommer en konkurrent till mig, shit tänkte jag bara. Och då pratar jag konkurrent om både tjejer o tävling. Matte gick ut o pratade med karlen som körde lastbilen o dom lastade av hästarna och gav dom hö o vatten o stod lääänge o snacka. Kan ni gissa vem det var som kom? Nä, tänkte väl det.

All Dun Working!!

Men när jag hade hört på snacket ett tag så blev jag luuugn igen, han skulle bara stanna över natten MEN mycket kan hända under en natt o brudarna e MINA!

Jag kan tänka mig o ge er en bild här på Al när jag nu vet att jag e ensam Herre på täppan igen. Bilden e ju inte den bästa men dom säger ju att det e objektet som gör bilden o jag blir ju alltid så jäkla snygg på mina ;-)

 

See you guys, The Stallion

 

 

 

8 December

 

Myyyysig 2 Advent

Alla var i stallet i Söndags, det var mysigt tyckte jag. Människorna drack kaffe o Julmust, åt Lussekatter o tårta.Lillmatte Emilia o min människotjej Pia fyllde år, Grattis!! Jag fick äpple o morötter av min matte, hon e sååå snäll min matte;-)). Jag får äpple var dag när matte ska ta in mig o det e gooooott!

Jag har börjat vänja mig vid att ha litta vintervila nu o de e rätt skönt ska ju villigt erkännas. Jag äter , sover o spanar in brudar, säg vilken karl skulle inte vilja det.

Har inte så mycke mer att förtälja nu så,

 

See you guys, The Stallion

 

Ps, Ni ser  på bilden vad jag får stå ut med........

 

 

 

3 December

 

Alla pratar om svininfluensa, o nu vet jag, min blogg har fått det......

Jag vet att jag har bloggat både 1 o 2 December men var e det nu då? Sidan var helt vit, blir sååå trött. O inbilla er INTE att jag ska komma ihåg vad jag skrev för jag har alldeles för mycke att göra för att lägga sånt på minnet. Så sorry "folks" ni får hålla tillgodo med det som komma skall o det kan nog bli en hel del. Tex ,på Söndag ska dom ha fest i stallet, lillmatte, o tjejen som "tömmer " mig (huuu vilket läbbigt ord)vår o sommar o håller den där stooora coooola saken ;-)))  fyller år. Så det blir väl till o se vad för smaskigt det ska bjudas på. O Julen närmar sig precis som nyår också. JAG vET!!! ska inte börja prata om det än, promise.

 

Glöm inte spana in Lucky Rider, som kommer ut imorgon, guess who is in there........... The Man!!

 

See you guys, The Stallion

 

 

 

 

 

 

 

 

This is me in the snow

 

"Wilson"

 

 

All Dun Working o Peter Ljungberg

 

 

 

"Renen"  Saratoga

 

 

Jag igår ute i sooolen

 

Min fiiina tös

 

 

 

 

 

 

 

 

November 2009

 December 2009

Tillbaka till blogg