Här kommer Saratogas resultat  att finnas efterhand som tävlingarna är avgjorda.

 

 

 

2008

Saratoga och jag vann  SRHA South Swedish Circuit Lim Non Pro och för det får vi en jättefin bältes buckla

 

Som det ser ut nu så leder Saratoga och jag rankningen i Sverige i Lim NP ,2 i Non Pro,

3 i Interm NP

 

Vi har kvalat till Nrha EM i Non Pro, Interm Non Pro och Lim Non Pro för 2009

 

September Rundown blev väldigt lyckad. Jag vann Nrha Lim Non Pro och vann även AQHA Am Reiningen för båda domarna. Saratoga blev också 2 i Nrha Open Derbyt.

Sista tävlingen för i år blev Bökeberg Halloween. Det blev vinst även där i AQHA Am Reining, 2 i Nrha Lim Non pro och 3 i Nrha Non Pro.

 

Just Slide No2

 

Vi begav oss till Danmark i mitten på Augusti.Där fanns MASSOR av bra hästar och ryttare. För första gången så gick jag in i en Openklass och den gick på Lördagen jag slutade på en nionde plats av tjugo efter att jag dragit på mig 2 irriterande penalties, annars hade det blivit en hedrande femte plats. Dagen efter var det Non Pro vi var även tjugo i den klassen med en hel del tyska ryttare. Återigen fick jag två penalties fast av andra orsaker denna gång. Jag halkade ner till en åttonde plats för det vilket kunde blivit en tredje plats.

 

EUROPEAN CHAMPIONSHIP REINING!

 

Eftersom Saratoga kom hem så sent från USA så har vi aldrig hunnit kvala in till EM men där fanns så klart andra klasser att gå in i. Den tävlingen gick lika bra som den första.

Vi började med Intermediate Non Pro där vi blev fyra efter  tre utländska ekipage. Därefter gick vi in i Limited Non Pro och den vann vi!

 

Bökeberg Challenge blev vår första tävling tillsammans och den blev en SUCCÈ!

Vi gick in i tre klasser under helgen varav den första var Nrha Intermediate Non Pro där slutade vi på en tredje plats , där ettan endast hade ett poäng mer. Efter det var det dags för Limited Non Pro där hamnade vi på andra plats efter en tysk ryttare. AQHA Amatör reiningen vann vi för båda domarna. I Non Pro fick vi en oturlig kick och det drog ner oss från andra plats till åttonde, mendet är sånt som händer.

 

 

 

Gästbok

Gästbok

 

 

 

 

Saratoga