27 November

 

Manikyr

Igår fick jag manikyr, sä jädrans gött e de. Ni vet, matte har ju fixat en kille som heter Inge som kör äääääända från Stockholmstrakten  BARA för att sko MIG........ nä :-( skoja bara. Han skor faktiskt fler här nere i Skåneland så jag var inte "that important guy". Han kom precis mitt i frullen så matte va shysst o ställde hela jäkla hövagnen framför mig så det var bara till o svulla i sig, gott gott i gott gott . Idag e det fredag så det lär väl bli litta FredagsMyyyyyyys  o DET förtjänar man efter en så slitsam vecka "blink blink". Matte ska bort ikväll o då vet man ju hur det blir imorrn..... kommmer inte se röken av henne på hela dan men har jag tur så dyker hon upp lagom rufsig i håret med rödsprängda ögon till kvällsmaten. Undras hur hon gör för att se ut på det viset,hmm kanske tål att kollas upp. Jag ska ge info till er så fort jag kommit på vad det e hon hittar på, ha det gött nu alla!

 

See you guys, The Stallion!

 

25 November

 

Bildbevis!!!!

Ni trodde inte på mig innan va? När jag prata om lerpöl, men det e så här mitt liv ser ut just nu,usch säger jag bara.

 Det här med träning, det har jag börjat ta i mina egna händer nu för matte har nån konstig idé om att jag ska ha vintervila, vadå vintervila? För det första så är det aldrig vinter här o nog fasen så har jag väl vilat hela detta jäkla år. Men i Söndags ,då ni, då träna jag som bara den i hagen , speciellt på slidingstop. Det var några "nissar" här som skulle in i ridhuset o jag kände att jag var tvungen att visa dom hur man gör för dom var såna hästar som bara har en liten skinnlapp på ryggen, tror dom var  typ  såna som hoppar över grejor. O hur kul kan det va då, jag bara undrar??

He he he men jag fick liv i dom o deras mattar tyckte INTE det var kul, det ska tydligen va tyst, lugnt o stilla när dom sitter uppe på skinnlapparna,hmm undras varför.

Min tjej här hemma börjar bli rätt tjock nu, inte så snygg längre, men men det e bara ut o ragga igen, berättar mer om mina "girls" en annan dag.

 

See you guys, The Stallion!

 

18 November 2009

 

Tjena alena allihopa! Läget??

Detta e min Blogg, hahaha, här kan jag tydligen säga vad jag vill, o lägga upp vilka bilder jag vill också för den delen. Ni vet, matte ska lägga sig i precis AAAALLT annat annars.

Ja, eftersom det e ett helvetes väder ute nu så ville jag bjuda er på den här bilden, mmmm va gött det var då. NU, nu står man bara i den förbenade lerpölen o glor, o hur kul e det på en skala?

Jag har haft en lång o skön vila nu för hon där inne har inte kunnat rida på en hel evighets tid, hon har gjort nåt konstigt med kroppen visst, ja ja jag lägger mig inte i hon får ju göra vad hon vill. Läste ni vad jag skrev precis!!!! Hon får göra vad HON VILL, varför får inte jag det?  Jag bara undrar alltså, men vi tar  väl den frågan en annan gång.

I morse hade jag fnatt i hela kroppen, kunde icke va still i boxen. Hehehe, jag skrämde allt upp flickstackarn som skulle släppa ut mig i lerpölen, måste visa vem som e Herren på täppan, eller??

Tydligen så gick ändå budskapet fram till matte att; Nu e det dags att ta tag i RIDNINGEN gumman lille, vi får väl se vad som händer närmsta dagarna.

 

See you guys, The Stallion!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tillbaka till Blogg

December 2009